петак, 2. септембар 2016.

Gossip party with me!♥



Helou!
To je jedini pozdrav koji mogu trenutno da smislim,a da nije takozvano 'ćao svima'.Inače sliku gore sam napravila za manje od 5 minuta,što znači da sam se izveštila!☺
Dosta sam skretala sa teme tako da se možemo vratiti na temu.Smislila sam novu rubriku koja se zove 'Gossip party with me!'.U njoj ću pričati o nekoliko nepozavanim temama u mom životu!Tj. pričaću o prošlom mesecu.Pa mislim da možemo početi!


Ova slika gore je totalno spontano ispala.Ukratko ću vam ispričati dan sa slike gore...Bio je sestrin rođendan,tačnije rođendan od moje sestre od tetke.Pošto je ona mala, ima samo 8 godina, njoj su baloni sa heliumom veoma zanimljivi i jedva je namolila mamu da joj kupi nekoliko balona sa heliumom.Sve u svemu ja sam držala balon (sliki gore).Ona mi je uzela telefon da bi igrala igricu i ona me je slučajno slikala.I slika na kraju i nije baš toliko loša!Inače radnja se odvija u tržnom centru. P.S. spontane slike su najbolje!



*Mnogo mi se dopada slika gore,a vama?*

Ova slika je slikana na dan kada sam slikala predhodni post!Baš je fora!Sada sam se setila tog dana...Vreme je bilo lepo,a meni je jedan collab bio u planu,tako da sam to vreme iskoristila maksimalno!


Mogu vam najaviti jedan post vezan za sliku gore!Tako da očekujte jedan post sa ovom slikom i sa još slika na isti fazon!

Kako vam je prošao prvi dan škole?Veoma me zanima mišljenje srednjoškolki,kao i osnovaca!Meni je generalno dobro prošao dan!Ispričaću vam...Za divno čudo mogla sam da lako ustanem!Što je za mene ne moguće!Sa obzirom da mi se te večeri baš i nije spavalo.U školu sam otišla sa drugaricama.Malo smo čekali da počne čas.Uglavnom je priča na svakom času bila ista tema,tj. 'kako smo proveli raspust?',tako da smo se možda malo i smorili,jer smo baš dosta pričali.Časovi su bili skraćeni tako da je to bilo divno!Zezeali smo se baš podosta!Osećaj je bio super jer više niste najmlađi u vašoj smeni.Inače za one koji ne znaju krenula sam u 6. razred!


Kao što vidite tako nastaje slika!Kada sunce ne sarađuje moramo se snaći!Zar ne?Inače jedva sam držala kišobran jednom rukom,dok sam drugom slikala!Bilo bi odvratno da je slikano na sunčanoj strani!
To je bio moj drugi post ako se ne varam.U pitanju je bio diy post!Meni se baš dopada kako je ispalo na kraju! LINK 

Veoma sam ponosna na sebe,jer nema  ni mesec dana,a vas je već 57 čitalaca!Presrećna sam!
Hvala vam do neba!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dosta sam ponosna na sliku ispred jer mi se dopada kako sam je  editovala!Za one koji ne znaju slika je iz predhodnog posta!P.S. znam da sam je mogla posvetliti,ali šta da se radi...

Inače pored kampanje ' Medijska nepravda prema blogerima ',pokrenuta je još jedna kampanja.A u kampanju vodi jedna sjajna devojka-Gotičarka.Ona je napisala jedan veoma divan post!U potpunosti je u pravu!Želim da vam saopštim da se i ja uključujem!Vidi se da devojka iskreno piše!Znam da bi svi voleli da dobijaju lepe komentare,a kada kažem lepe ne mislim da odličan post + link bloga!Mislim da bar komentar ima par redova!Ideja za post joj je vrhunska!Primetila sam da se devojka stvarno potrudila da napiše njen post!Koliko sam videla ona stvarno ostavlja predivne komentare!Sandra, svaka ti čast!Link toga posta je ovde .Molim vas posetite i pridružite se ovoj kampanji!


I drage moje to bi bilo to!Nadam se da vam se ideja dopada!Inače naziv sam sama smislila!
Ako vam se dopada komentarišite mi,da bih znala da li da nastavim sa ovim...
Vidimo se u nekom od narednih postova!
Baajj!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



31 коментар:

  1. Odličan post, slike su fantastične :) Ideja mi se baš sviđa, piši još postova na tu temu <3

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post!Svidja mi se ideja,slike su fantasticne!
    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Deo moje večernje rutine jeste taj da sednem, i natenane pročitam baš sve postove na koje naiđem, a s obzirom da pratim oko 80 ljudi, u proseku na dan dobijem 60-65 novih postova, i iskreno svakom se posvetim do maksimuma, jer cenim rad i trud drugih blogerki. Tako je bilo i ovog puta. Baš dok sam čitala tvoj post, razmišljala sam o tome 'Bože kako mlada devojka, još je u osnovnoj a ovako dobro piše sastave, baš me podseća na mene, i ja sam jako gotivila da pišem'...Takođe dok sam smišljala kako da prokomentarišem ove slike koje su vrhunski odrađene, iskreno, nisam ni slutila da ću u nastavku tvog posta naići na podršku vezanu za kampanju koju sam da kažem ja osnovala. Draga zaista nemaš pojma koliko mi je drago. Osećam nekako da imam neku vrstu časti, jer si ti odlučila da se posvetiš istoj, i šta više, spomeneš je u svojoj objavi. Za mene to znači previše, i ne mogu ti rečima opisati koliko sam srećna! Ne bih previše da komentarišem ovaj tvoj post, ja sam istim oduševljena odavno, jako ga gotivim i posećujem često, ali si me sada ovim još više kupila. Želim da ti se zahvalim, i da ti kazem da mi je drago sto te pratim!

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan post,slike su prelepe kao i sam teskt <33!Obozavam da citam postove i rubrike ovog tipa(inace ime je odlicno) tako da mi je ovo jako lepo doslo <33 :)!Bravoo!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Bas lijepo da si se odlucila ukljuciti u kampanju! Potpuno se slazem, komentari bi uistinu trebali biti duzi, jer kad osoba napise jedva dvije rijeci, vidi se da post uopce nije procitala. Inace, nikad ne bi rekla da si krenula u sesti razred, prema nacinu pisanja djelujes mnogo starije. Slike su vrh, ona spontana s balonom je definitivno najljepsa :)
    Pogledaj novi post kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Bas lijepo da si se odlucila ukljuciti u kampanju! Potpuno se slazem, komentari bi uistinu trebali biti duzi, jer kad osoba napise jedva dvije rijeci, vidi se da post uopce nije procitala. Inace, nikad ne bi rekla da si krenula u sesti razred, prema nacinu pisanja djelujes mnogo starije. Slike su vrh, ona spontana s balonom je definitivno najljepsa :)
    Pogledaj novi post kod mene: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Divan post,stvarno imas stila,jako mi se dopada i sam izgled tvog bloga! :-)

    http://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/#_=_

    ОдговориИзбриши
  8. Prvo, je li ono slika iz BIGa? Kontam da jeste, a mislim i da sam te videla xD Možda sledeći put budemo bile u NSu u isto vreme, pa se možda i upoznamo ☺ Moji prvi dani su protekli super, a sada se osećam kao da sam opet na raspustu :/ Odličan post, učlanila sam se ☺
    allKatie

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post, super rečeno i napisano. Zaista imaš talenta i to na jako dobar način koristiš <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  10. Ne mogu vjerovati da si 6.razred. Jako lijepo pišeš za svoje godine i mogla bi se za 2-3 godine okušati u Wattpadu ako već nisi. Jako si lijepo sve opisala i slike su ti prekrasne! Svaka čast. :)❤

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  11. Kako su diiivne slike *__* Ovo sa kisobranom je stvarno bas super fora☺ Nisam znala za ovu novu kampanju, hvala sto si podelila sa nama ☺ PS sjajan post! <33

    Novi post: www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  12. Odličan post, slike su savršene jako mi se sviđaju <3
    Čestitam na uspjehu na blogu :)

    Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se (uzvraćam)
    http://doroty4.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  13. Kako su slike savrsene.. Skontah da ti imas bolje slucajne slike nego ja bilo kakve hahahh, svaka cast! Inace za kampanju ili kako god se potpuno slazem, jako je lijepo procitati citavo misljenje, no ne smijeta mi ni odlican post jer svakako sam zaprimetila da je najveci dio ljudi bas fiin!

    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/09/people-you-love-can-will-be-people-that.html

    ОдговориИзбриши
  14. Super post!

    Pogledaj moj blog -> https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  15. imas tako odlican blog isusee♥ zao mi je sto sam te otkrila preko tvog komentara na blogu. Trebala sam te prije. Odlicne su slike i sve. Blog ti je predivan

    anastazijaiemma.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  16. Bok draga, zapratila sam tvoj blog na GFC-u #60! Nadam se da ces i ti podrzati moj te da cemo ostati u kontaktu, bilo bi mi drago da se podrzavamo u ovoj blogosferi :-)
    Odlican post, jako mi se svidio!Fotkice su super!
    Veliki pozdrav iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  17. Odlican post! Super post,slike su divnee,pogotovo prva *-* Diivan post ! :)
    Ako mozes klikni na linkove iz zadnjeg posta :) http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/nastydress-wishlist.html#comment-form

    ОдговориИзбриши