недеља, 16. октобар 2016.

Notification...♥




Ćao svima!
Znam da me nije bilo dugo...predugo...
Ali sad tek počinjem da budem u trci sa vremenom.Škola je jedan ogroman razlog!Znam da sam uglavnom postove počinjala sa tim kako nisam stigla ranije da ubacim postove,ali šta da se radi.Tako da kao što vidite ova vam je kao neka btw. najava da postova neće biti do daljneg.Potrudiću se da što pre izbacim novi post!Neke sekcije tj. pripreme za tamkčenja su počele...Ja ću ići na na neka od tamčenja, kada kažem neka podrazumevaju se sva koja će se održati.Na neke ne idem na sekcije, a idem na tamičenje jer mi je tako lakše,jer neke sekcije su po mom mišljenju gubljenje vreme (mislim na matematiku gde nastavnica sama rešava zadatak,pa vi deco samo prepisujte rešenje) .Takođe ću ići na biologiju,jer sam išla prošle godine i nadam se da  će biti plasman kao i od prošle godine (3.na opštinskom i 3. na okružnom ☺) nastavnica nam je rekla da je gradivo izuzetno teško za 6. razred i prvo baš i nije htela da nas vodi,ali smo je drugarica i ja nagovorile. ☺ Tako da ima puno da se uči.
Da li bi neko mogao da mi kaže da iz iskustva iz čega bi trebalo da se uči za biologiju?
I da li bi mogli da mi preporučite neki dobar sajt gde se matematika objašnjava?
Hvala!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



8 коментара:

  1. Ja sam dugo godina, zapravo celo svoje skolovanje, isla na takmicenje iz bilogije, i mogu se slobodno pohvaliti velikim rezultatima koje sam postigla tokom svih 4 godina osnovne škole. Biologija je prirodna nauka, što znači da zahteva učenje sa razumevanjem, tako da bih ti preporučila da učiš što rewdovnije, da ponavljaš lekcije, da ih učiš kao neku priču, i kroz komunikaciju da, to svoje znanje dovedes do maksimuma. Nikako ne uci kampanjski niti napamet! To ti je moja preporuka. Zelim ti srecu na takmicnjenjima, pa nam javi kako napredujes sa pripremama.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Pre svegta,mnogo lep blog.A sad da predjem na skolu.Meni je,iskreno,sesti razred iz biologije,bio i najbolji.Ja sam jedna o retkih,ali dobro.Isla sam i na takmicenje,i nije bilo tesko.Treba da pogledas testove prethodnih godina i da uzmes neke dodatne knjige.To je sve.Pogledaj i Jutjub kanal-Izokrenuta ucionica,tu ima sve za viologiju.Zatim,za matematiku moja preporuka je Uci slobodno akademija.Eto.

    Ako zelis pogledaj moj blog i uclani se,uzvracam. <333
    nacalifestyletips.blogspot.rs-Najveci balkanski giveaway

    ОдговориИзбриши
  3. Imaš jako divan blog i odlično si ga uredila,zaista <3 a što setiče učenje,dat cu ti jedan moj savjet a to jeste samo da učiš sa razumijevanjem :)

    imaš follow,uzvrati ako možeš <3
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Now-a-days, guys are constantly searching out several approaches Paravex Male Enhancement in which they could growth their sexual overall performance and carry out higher in bed to fulfill their companions. With the developing wishes of people, there are numerous efficient manner to be had in the marketplace which could assist a man to growth his overall performance in mattress. but it is also essential to realise that.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

    ОдговориИзбриши
  5. Ne brini draga, svi imamo obaveza oko škole i to je normalno. Tu su tvoji čitatelji da te podrže, bez obzira na to kada ćeš izbaciti novi post! Želim ti svu sreću na takmičenjima, da osvojiš neko lepo mesto:) Nisam imala iskustva sa matematikom u osnovnoj školi, jer mi je predavala nastavnica kod koje sam imala jedva 2, jer nikada nije umela lepo da objasni. Sada, hvala Bogu, nemam tih problema hahah...
    Imaš moj follow:*♥
    Kika's blog

    ОдговориИзбриши