недеља, 11. децембар 2016.

Gossip party with me!♥


Ćao svima!
Pa ovako malo mi je neugodno,jer ipak nije me bilo dugo,preprepre više dugo,ali evo me!Nemojte se čuditi ako danas budu padali slatkiši sa neba,jer konačno pišem post!Odlučila sam se da moj, recimo 'povratni post' bude baš 'Gossip party with me', za one koje ne znaju ova vrsta postova je ona gde vam pričam šta mi se sve izdešavalo proteklih mesec dana (ili u mom trenutnom slučaju mesec ipo dana ☺).Nadam se da se neljutite jer me nije bilo dugo,ali sada ću vam sve objasniti.
Pa ovako,generalno škola mi je izgovor!Okej,znam da će te sada pomisliti nešto kao 'pf...ahaha gluplji izgovor nisi mogla smisliš,pa i druge blogerke idu u školu,neke i na fakultet pa redovno izbacuju postove,a ti 6.razred osnovne pa ne možeš ništa da postigneš...' i nešto u tom smislu.Ljudi pa nije svačiji uspeh u školi isti,neko ide na sve žive sekcije tj. takmičenja,ja sam vam živi primer za to.Moje ocene u dnevniku su sve petice osim jedne četvorke (gde niko iz cele generacije nije dobio 5).Molim vas nemojte misliti da se hvalim!Slikaću vam moje ocene kada budem dobila knjižicu!Inače ja treniram i odbojku,to je 4 puta nedeljno po sat ipo vremena,što nije malo kada sve uskladimo sa školom i ostalim obavezama.Nadam se da me razumete.
Inače bilo je školsko takmičenje iz biologije,gde sam mnooogo učila i isplatilo se!Bila sam najsrećnija osoba u tom trenutku!Spomiljala sam to u prošlom postu ako se ne varam!Hvala svima koji ste mi poželeli sreću!


I da zaboravila sam da napomenem da u ovome postu neće biti mojih slika,tj. slika koje sam ja slikala,ali će biti one koje sam ja napravila/uredila!

Želela bih da vam najavim jedno iznenađenje.............tntntntnttntntnt (tenzija raste) tntntntn i to su PRAZNIČNI POSTOVI!
Znam da to sad baš i ne zvuči kao neko iznenađenje,ali objasniću vam!Kada kažem praznični postovi mislim na sve i svašta!Planiram da napravim jedan veliki giveaway ili nagrađivanje u kome bi ste svašta mogli da osvojite!Takođe planiram da pišem postove 10 dana za redom!Takva rubrika postova bi se zvala  '10 days with me - holidays edition!',nešto na taj fazon.
Takođe sam smislila i drugu rubriku postova,ona bi se  bi se zvala '#TMOTHWM ......',što bi značilo 'The magic of the holidays with me!' ili na srpskom 'Magija praznika sa mnom!',a te tačke bi bio kao drugi naziv posta, tj. to bi ovako izgledalo na primer: '#TMOTHWM-decoration for room',nadam se da ste razumeli.
Generalno rubrike su slične.tema je slična.Prva rubrika je kao neka da kažemo 'podrubrika',tj pripada ovoj drugoj (The magic of the holidays with me!).Za obe bih koristila jednu istu sliku (ovu dole).Sa takvim postovima (konkretno mislim na obe rubrike) bih počela od 20. , 21. decembra.Okej sada razmišljam da sve to spojim u jedno?!
Nadam se da ste me bar nešto razumeli. ☺


Kako vam se slika dopada?!Meni se iskreno veoma dopada!Sama sam je napravila!Trebalo mi je dosta vremena za nju.Nadam se da će te mi ostaviti mišljenje o njoj!Hvala unapred!

Za kraj,kao i uvek ću vam napisati moju checklistu!

Za one koje baš i ne znaju engleski prevod je:
1. redovno pisati postove ,
2.igrati utakmice,
3.biti 5,00.
4.ići na Kopaonik
Malo da pojasnim pojmove: kada kažem redovno pisati postove mislim krenuti da pišem od 20. / 21. decembra jer u principu period dotle ću iskoristiti za učenje,kada kažem igrati utakmice ti i nema šta da se pojašnjava,ali sada počinju i to ozbiljnje!Biti 5,00 se podrazumeva ☺.a ići na Kopaonik sam zaboravila da napišem,nadam se da se ne ljutite!


Prvi post na ovu temu možete videti *OVDE* , a drugi *OVDE* .

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I drage moje to bi bilo to!Nadam se da vam se ovaj post svideo!Baajj!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



7 коментара:

  1. Odličan post draga! Jako mi je drago što si se vratila i nadam se da ćeš ispuniti sve želje *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post - This is my life

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post.Nadam se da ces sve ovo ispuniti :)

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post draga! Drago mi je što si se vratila i nadam se da ćeš ispuniti sve ovo! Prvo škola, pa onda sve ostalo♥

    Kika's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Jaooooooooo,sad kad sam cula da si isla na takmicenje iz biologije ,nekako si mi jos draza ,posto ja bukvalno zivim za taj predmet,i ucim previse biologiju,tako da imam srednjoskolsko znanje i ako sam 7. razred,i svi mi kazu da preterujem,ali ja obozavam da ucim biologiju ,a takmicenja iz biologije su najsrecniji dani u mom zivotu.Nadam se da si postigla dobre rezultate <3 Nema veze ako ne pises postove zbog skole,ipak,skola je mnogo bitnija od bloga i drustvenih mreza.Imas moju podrsku ,i ako zelis ,mogle bi smo da napisemo neki zajednicki collab,npr u vezi biologije. <3

    ОдговориИзбриши